Service

Welkom op de website van bruna De Lier

Cadeaukaarten

In onze Bruna-winkels hebben we verschillende cadeaukaarten beschikbaar.

Bruna Cadeaukaart
Met de Bruna Cadeaukaart heb je gegarandeerd een persoonlijk en geslaagd cadeau. Wij hebben verschillende verpakkingen voor elke gelegenheid beschikbaar. De cadeaukaart is al te koop vanaf een tegoed van 5 euro en is zowel in de winkel als online te besteden.

Bekijk het saldo van je Bruna Cadeaukaart

Boekenbon-cadeaukaart

Maak iemand blij met een Boekenbon-cadeaukaart. Deze bon heeft een minimaal tegoed van 5 euro en is in de winkel en online te besteden. De boekenbon is te gebruiken voor alle boeken en eBooks.

Bekijk het saldo van je digitale boekenbon

Overige cadeaukaarten
Een cadeaukaart is een passend cadeau. Bruna heeft een ruim assortiment cadeaukaarten voor verschillende thema’s. Denk hierbij onder andere aan cadeaukaarten van iTunes, FonQ, HEMA en BioscoopCadeau. Ga voor het volledige assortiment naar jouw Bruna-winkel.


Cadeauboxen
In onze Bruna winkels bieden wij verschillende cadeauboxen aan.


BladCadeau
Geef eens een tijdschrift naar keuze cadeau met BladCadeau. Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze in een geschenkverpakking en is beschikbaar vanaf 15 euro. Je kunt je BladCadeau hier activeren.


GiftForYou
Met GiftForYou heb je de keuze uit meer dan 50 beleveniscadeaus met verschillende thema’s. Deze variëren in het thema Eten & Drinken, Overnachten, Actief & Cultureel, Wellness en Vrije Keuze. De GiftForYou cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 200 euro en kun je weggeven als vast arrangement of als een open cadeaukaart. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij de cadeaubon aan besteedt bij één van de 1.600 inleverlocaties en 6.000 belevenissen. Je kunt de GiftForYou hier verzilveren.


Wonderbox
Verras iemand met een unieke belevenis van Wonderbox! Ga naar jouw dichtstbijzijnde Bruna-winkel. Een leuk cadeau voor in de feestmaanden.

Serviceartikelen
Veel Bruna winkels zijn voorzien van een PostNL servicepunt. Verzend eenvoudig je pakket of laat je auto overschrijven op naam. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in staatsloten, krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels.

Ons adresHoofdstraat 56a 2678 CL De Lier

(0174) 613980

info@bruna-delier.nl

bruna-delier.nl

Openinstijdenmaandag t/m donderdag 8.30 - 18.00 uur


vrijdag 8.30 - 20.00 uur


zaterdag 8.30 - 17.00 uur


zondag gesloten