Kinderboeken top 10 - Bruna De Lier

over 40$
Bestel ieder boek makkelijk in de winkel of op bruna.nl.
Ga naar de inhoud
Kinderboeken top 10
Voor gegarandeerd (voor)leesplezier kies je een boek uit onze top 10 met de populairste kinderboeken.
De Zoete Zusjes zoeken een schat Hanneke de Zoete Hardback
Hanneke de Zoete vertelt in De Zoete Zusjes zoeken een schat hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt…

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die lekker zelf willen lezen. En de uitvoering van dit voorleesboek is al een schat op zich: mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag.

De Zoete Zusjes Saar en Janna (4 en 8 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken (@dezoetezusjes). Samen met hun moeder Hanneke maakten ze eerder Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.

9789043922173 | Nederlands
282 - Fictie 7-9 jaar
Kosmos Uitgevers | VBK Media
Direct beschikbaar
€ 12,99
Toevoegen
Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai John Flanagan Paperback
Terwijl Hal en de Reigers thuis in Hallasholm zijn, blijkt Skandia in groot gevaar. De Temujai, meedogenloze krijgers uit de oostelijke steppen, zijn onderweg om Skandia te veroveren. De Skandiërs zijn klaar voor de strijd, de weg door de bergen is met hand en tand verdedigd. Maar wat als de Temujai een andere route kunnen vinden? Erak stuurt Hal en zijn bemanning op onderzoek uit om de Temujai te stoppen, tegen elke prijs... In dit spannende gevecht tussen Skandiërs en Temujai wordt de Broederband van Hal geconfronteerd met de gevaarlijkste vijand tot nu toe. Fans van De grijze jager zullen zeker ook smullen van deze spin-off van de beroemde bestsellers. John Flanagan weet opnieuw een meeslepende fantasiewereld te creëren vol spannende en gevaarlijke avonturen.

9789025771997 | Nederlands
283 - Fictie 10-12 jaar
Gottmer | Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Direct beschikbaar
€ 16,99
Toevoegen
De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen Andy Griffiths Terry Denton Gebonden
Andy en Terry hebben weer dertien waanzinnig grappige verdiepingen toegevoegd aan hun steeds groter wordende boomhut. Er is nu een minipaardjes-verdieping, een slaapfeestkamer, het Onderbroekmuseum en een Boomhutbezoekerscentrum!

Andy en Terry moeten vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om te ontsnappen is via de afgrijselijke Deur des Doods!

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de honderdzeventiende verdieping.

9789401465380 | Nederlands
282 - Fictie 7-9 jaar
Lannoo | Terra - Lannoo, Uitgeveri
Direct beschikbaar
€ 15,99
Toevoegen
Dagboek van een muts - Op tourNEE! Rachel Renée Russell Gebonden
Op tourNEE!
is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de tour? Die achterbakse MacKenzie natuurlijk! Wanneer Nikki ontdekt dat zij ook nog haar kamergenoot wordt, kan ze wel GILLEN! Wordt haar droomreis een totale NACHTMERRIE?

9789026148590 | Nederlands
283 - Fictie 10-12 jaar
de Fontein Jeugd | VBK Media
Direct beschikbaar
€ 15,99
Toevoegen
De wereld van Gonnie & vriendjes Olivier Dunrea Kartonboek
'De wereld van Gonnie & vriendjes' is het nieuwste aanwijsboek in de populaire peuterserie. Gonnie & vriendjes zijn al 15 jaar favoriet bij Nederlandse en Vlaamse peuters. De populaire peuterserie van Olivier Dunrea is leerzaam én leuk. Dit nieuwe, grote boek heeft een aantrekkelijk 3D-omslag én doorkijkjes in het binnenwerk. In dit Gonnie aanwijsboek komen alle twaalf gansjes voorbij. Spelenderwijs worden peuters ondergedompeld in de wereld van Gonnie en tegelijkertijd breiden ze hun woordenschat uit.

9789025772222 | Nederlands
271 - Peuterboeken
Gottmer | Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Direct beschikbaar
€ 14,99
Toevoegen
Alfabet Charlotte Dematons Hardback
B is van badlaken waarop een broccoli in badpak de blauwe bergen bewondert, terwijl op de bloemetjesbank een broccoli in bikini hun bloemkooltje in zijn buggy bekijkt. T is van tandarts - een teckel - die met een tang een tand trekt van een tyrannosaurus rex terwijl zijn toegewijde tandartsassistent - een tapir - toekijkt. Alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden vind je in dit prachtige boek vol verrassende vondsten. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest. Probeer in de tekeningen ook de letters zelf te vinden, voor de dief ermee vandoor gaat! Zie je welk voorwerp hij van bijna elke bladzijde meeneemt?

9789089673275 | Nederlands
273 - Prentenboeken (<6 jaar)
Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij | Hoogland & Van Klaveren, Uitgeverij
Direct beschikbaar
€ 24,90
Toevoegen
De Gorgels en de grote operatie Jochem Myjer Gebonden
Jochem Myjer vertelt wat er allemaal gebeurt als er een grote golf Brutelaartjes over het land trekt…
Door de paginagrote tekeningen duik je helemaal in De Wereld van De Gorgels!

Bobba voelt al dagen onrust. Het stormt en er is een grote golf Rilbibberbrutelaartjes op komst. De helft van de kinderen in de naburige stad is ziek geworden. Hij roept alle Buurgorgels naar buiten om ze te waarschuwen. Bobba en Belia verslaan bijna alle Brutelaartjes. Maar dan wordt Melle ziek… Bobba zet een grote operatie in gang van Doorsluisgorgels, Geneesgorgels en Waakgorgels. Want Gorgels doen alles om ervoor te zorgen dat hun Mensenkind weer beter wordt. Joebelabambam!
Veel plezier met het tweede prentenboek over De Gorgels!

9789025878948 | Nederlands
273 - Prentenboeken (<6 jaar)
Leopold | WPG Kindermedia
Direct beschikbaar
€ 16,50
Toevoegen
Jip en Janneke Annie M.G. Schmidt Hardback
Alle avonturen van de ultieme kleutervriendjes Jip en Janneke zijn samengebracht in dit kloeke boek. Van ‘Jip en Janneke spelen samen’ tot ‘Dag Jip! Dag Janneke!’ Met veel illustraties in zwart-wit én in kleur. Een boek vol voorlees- en kijkplezier, dat in geen enkele kinderkamer mag ontbreken.

9789045102252 | Nederlands
281 - Fictie 4-6 jaar
Querido | Singel Uitgeverijen
Direct beschikbaar
€ 26,99
Toevoegen
Rupsje Nooitgenoeg Zoek en vind Eric Carle Kartonboek
Een kartonnen zoekboek vol met de prachtige, herkenbare illustraties van Eric Carle. Op zoek naar Rupsje Nooitgenoeg! In dit mooie boek kunnen peuters op zoek naar hun wereldberoemde hongerige, groene vriendje. Onderweg komen ze achter de grote flappen ook een heleboel andere bosdieren tegen. Vol met de welbekende tijdloze illustraties.

9789025772628 | Nederlands
271 - Peuterboeken
Gottmer | Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Direct beschikbaar
€ 10,99
Toevoegen
Woezel & Pip Guusje Nederhorst Hardback
Woezel en Pips voorleesboek 'Woezel & Pip' bestaat 15 jaar. Dat moet gevierd worden! In deze feestelijke jubileumuitgave zijn Guusjes originele verhalen fraaier dan ooit. Vriendschap, samenzijn en met plezier groot groeien: Woezel en Pip rennen lachend verder met de magie van hoe het allemaal begon.

9789079738960 | Nederlands
273 - Prentenboeken (<6 jaar)
Dromenjager Publishing BV
Direct beschikbaar
€ 14,99
Toevoegen
Hoofdstraat 56a
2678 CL De Lier
info@brunadelier.nl
brunadelier.nl

(0174) 613980
Volg ons op
Getoonde prijzen zijn inclusief BTW | © Bruna De Lier
Terug naar de inhoud