Kinderboek van de maand - Bruna De Lier

over 40$
Bestel ieder boek makkelijk in de winkel of op bruna.nl.
Ga naar de inhoud
Kinderboek van de maand
Donald is al helemaal gewend op de coole DOINK-school.Dit schooljaar wordt nog leuker, want Donalds allerbeste vriendin Dolly zit nu ook bij hem in de klas!

Jacht op het spook De (on)wijze avonturen van een pechvogel
Jacht op het spook! Na het succes van ‘Nieuwe vrienden’ is de jonge Donald terug met een gloednieuw spannend avontuur! Donald is al helemaal gewend op de coole DOINK-school.Dit schooljaar wordt nog leuker, want Donalds allerbeste vriendin Dolly zit nu ook bij hem in de klas! Dan is er nog een nieuw klaslokaal vol technische snufjes, waar de klas filmpjes voor internet mag maken. Alles lijkt goed te gaan, maar dan… ziet Donald akelige ogen in een donkere kast… vanuit het niets wordt er een taart naar hem gegooid, en wie loopt er ’s nachts door zijn slaapkamer? Het lijkt wel of het spookt! Club Donald Duck is een nieuwe leesboekenreeks door de makers van Donald Duck. Een reeks graphic novels van meer dan 200 bladzijden, vol vrolijke en kleurrijke illustraties en met één verhaallijn. Ieder boek vertelt een grappig avontuur over de jonge Donald Duck. Het eerste boek in de reeks, Nieuwe vrienden, werd gepubliceerd in juni 2020 en is wegens groot succes al binnen een week herdrukt!

9789463054799 | Nederlands
280 - Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Hardback
Sanoma Media Netherlands BV
Direct beschikbaar
€ 14,99
Toevoegen
Voorleesboek van de maand
Harry bracht de eerste jaren van zijn leven door op het Ierse platteland, met een slechte televisieverbinding (en zeker geen iPad).
Bram en het droomengeltje Lucinda Riley
Voorleesboek van de maand
Lucinda Riley schrijft samen met haar zoon Harry Whittaker voor kinderen de Beschermengel-serie. Harry bracht de eerste jaren van zijn leven door op het Ierse platteland, met een slechte televisieverbinding (en zeker geen iPad). Lucinda vermaakte hem daarom door eindeloos verhaaltjes te vertellen. Dat zorgde ervoor dat ook Harry zich ontpopte tot verhalenverteller en een bekroonde radiopresentator voor de BBC werd. Harry en Lucinda hopen met Bram en het droomengeltje warmte te verspreiden onder hun lezers en hun (klein)kinderen. Want wie weleens bang is in het donker vindt troost in het verhaal van Bram, die naar een groot, oud huis verhuist en daar maar niet in slaap kan komen…

9789401613163 | Nederlands
280 - Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Hardback
Xander Uitgevers B.V. | Xander Uitgevers B.V.
Direct beschikbaar
€ 14,99(incl. BTW)
Toevoegen
Hoofdstraat 56a
2678 CL De Lier
info@brunadelier.nl
brunadelier.nl

(0174) 613980
Volg ons op
Getoonde prijzen zijn inclusief BTW | © Bruna De Lier
Terug naar de inhoud