Kinderboek van de maand - Bruna De Lier

over 40$
Bestel ieder boek makkelijk in de winkel of op bruna.nl.
Ga naar de inhoud
Kinderboek van de maand
Elke maand kiezen onze boekenkenners het Bruna Kinderboek van de Maand. Volgens onze deskundigen is dit het aller-aller-allerleukste nieuwe kinderboek.


Voor de maand juni is 'H@ck - de kolonie' gekozen tot kinderboek van de maand.
De kolonie H@ck 2 Mirjam Mous Hardback
Het razendspannende vervolg op de futuristische thriller H@ck - Het instituut Holden en zijn zus Prissy leven in de nabije toekomst. Vroeger dreigde de aarde ten onder te gaan aan de klimaatverandering die natuurrampen en voedseltekorten veroorzaakte. Inmiddels lijken alle wereldproblemen opgelost, maar er gelden strenge wetten om ervoor te zorgen dat dat ook zo blijft. Toen Holden de regels overtrad, werd hij naar het Cliffton Instituut gestuurd, waar hij steeds meer over de ogenschijnlijk ideale samenleving ontdekte. Uiteindelijk zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen en is het plaatje compleet. Holden beseft dat de mensheid groot gevaar loopt. Hij moet Prissy en haar hackervrienden zien te stoppen voor het te laat is. Maar kan hij hen overtuigen van zijn gelijk? Prissy weet zeker dat ze de nieuwe leiders gaat ontmaskeren en laat zich dat niet zomaar uit het hoofd praten. Broer en zus denken allebei de waarheid te kennen en komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Wie heeft er gelijk? De gevolgen zullen niet te overzien zijn als ze achter de verkeerde vijand aan gaan... In dit razendspannende vervolg op H@ck - Het instituut volgt eindelijk de langverwachte ontknoping. 'Misschien nog het boeiendste of "spannendste" van dit boek is dat het doet nadenken over "valse" oplossingen die ideaal lijken, maar dat niet zijn. Vooral dat maakt dat dit boek boven veel andere in het genre uitsteekt.' Jan Van Coillie, lees-wijzer België

9789000370962 | Nederlands
285 - Fictie 15+
Van Goor | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Direct beschikbaar
€ 19,99
Toevoegen
Voorleesboek van de maand
De leukste voorleesboeken in één overzicht. Voor de maand juni is 'De ridder zonder billen' gekozen tot voorleesboek van de maand.
Het zonnige zomerboek Annemarie Bon Hardback
In deze heerlijke dikke bundel vind je vrolijke voorleesverhalen over het vieren van de zomer. Over zeemeerminnen op het strand, bootje varen in je eigen woonkamer, met een olifant op fietsvakantie gaan, uit de hand gelopen watergevechten en ijsjes om van te smullen. Door meer dan 25 geweldige auteurs en illustratoren!

9789048856916 | Nederlands
277 - Verhalen en sprookjes
Moon | Overamstel Uitgevers
Direct beschikbaar
€ 16,99(incl. BTW)
Toevoegen
Hoofdstraat 56a
2678 CL De Lier
info@brunadelier.nl
brunadelier.nl

(0174) 613980
Volg ons op
Getoonde prijzen zijn inclusief BTW | © Bruna De Lier
Terug naar de inhoud