Bestellen & Bezorging - brunadelier.nl

Bestel ieder boek makkelijk in de winkel of op bruna.nl Vandaag besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel.
Ga naar de inhoud
Bestellen & Bezorging
Afhalen in de winkel
Voor het bestellen van boeken via bruna.nl geldt: als je voor 21.00 uur bestelt kun je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag ophalen in de door jou gekozen Bruna winkel. De winkel neemt contact met je op zodra je jouw bestelling kunt ophalen.

Op dinsdag 24 december besteld voor 12.00 uur 27 december in de winkel en 31 december besteld voor 12:00 uur 2 jauari in de winkel.
Bezorgwijze
Afhalen in de Bruna winkel
Kosten
Gratis
Bestellen
Verzamel bij stap 1 van het bestelproces alle producten in het winkelmandje en voer hier eventueel een kortingscode toe. Kies voor 'Naar gegevens' om in te loggen met jouw Bruna account óf om een nieuw account aan te maken. Je kunt ook zonder account afrekenen door alleen je persoonlijke gegevens op te geven.

Wijzig in stap 2 Bij afhalen in de winkel betaal je pas als je je bestelling in de winkel komt ophalen.

Bevestig nu bij stap 4 Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail en de bestelling wordt zichtbaar in jouw Bruna account (indien aangemaakt).

Wanneer je op een werkdag voor 21.00 uur bestelt, heb je deze de volgende (werk)dag in de winkel. Het is ook mogelijk om in één van onze winkels een bestelling te plaatsen.

Op dinsdag 24 december besteld voor 12.00 uur 27 december in de winkel en 31 december besteld voor 12:00 uur 2 jauari in de winkel.

Bezorging
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail.
Terug naar de inhoud